Opinie Gości

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
(Nie ma jeszcze żadnych wpisów)

Starsze wpisy:

Ola z rodzicami: Dąbrowa Górnicza

Dziękujemy za fantastyczną wycieczkę i wspólnie spędzony czas. Pani Marta to świetny przewodnik, zawodowiec z pasją. Wrażliwa, sympatyczna, naturalna, z dużym poczuciem humoru no i oczywiście imponującą wiedzą. Potrafi Pani opowiadać ze swadą i bez zadęcia – można słuchać godzinami. Bardzo nam się podobało, na pewno poprosimy kiedyś o jeszcze. 🙂

wtorek, 24, styczeń 2017

Monika Słowik: Kędzierzyn-Koźle

15 stycznia będąc na finale WOŚP w Warszawie z Lidlem, miałam przyjemność być oprowadzaną po Warszawie. Powiem krótko: ta Kobieta po prostu KOCHA TO CO ROBI i wielko szacunek jej za to!!

poniedziałek, 23, styczeń 2017

Marta, Łukasz, Zuza, Iwo i Staś: Warszawa

Marta to najlepszy przewodnik świata, zna Warszawę i jej anegdotki jak własną kieszeń; zarówno my jak i dzieci zawsze słuchamy jak urzeczeni. Jest w stanie każdego rozkochać w historii i zabytkach Warszawy, ma świetne pomysły na wycieczki i jeszcze znajduje czas na inicjatywy społeczne.

poniedziałek, 16, styczeń 2017

Basia: Kotowice-Wrocław

Pani Marto! w imieniu własnym i moich uczniów, pragnę z całego serce serdecznie Pani podziękować, za cudowne 3 dni spędzone razem. Jest Pani niesamowitą osobą. Jesteśmy pełni podziwu!!, posiada Pani wielką wiedzę, a także szczególny dar i umiejętność jej przekazywania. Hasło „Zakochaj się w Warszawie” – jest możliwe do zrealizowania TYLKO Z PANIĄ :*

wtorek, 23, czerwiec 2015

Rafal i Marzena: Zagranica

Odwiedzilismy Warszawe po wielu latach, wiele sie zmienilo ale dzieki pani poczulismy sie szybko znowu jak u siebie. Co tam Manaus, Warszawa i jej goscie potrzebuja pani bardziej niz amazonska dzungla a rewelacyjna krowarzywa jest tylko jedna i pani wie najlepiej jak do niej trafic! Dziekujemy i polecamy pania wszystkim podroznikom!

piątek, 01, maj 2015

Dominik: Rajcza

Dziękuję za świetne oprowadzenie po naszej stolicy! Na pewno wrócimy do Warszawy, i panią spotkamy 🙂 Pozdrawia grupa z Rajczy:)

środa, 18, marzec 2015

AnnaB.: Bielsko-Biała

Pani Marto, dzięki za poświęcony czas mnie i mojej grupie. Wszyscy pojechaliby jeszcze raz do Warszawy nawet mimo tego zimna, ale pod warunkiem że Pani by z nami była! Zatem życzę nadal serca i pasji w „przewodnictwie warszawskim”. Do zobaczenia w maju. Anna B.

poniedziałek, 01, grudzień 2014

Jola: Brzeźce

Chciałam Pani podziękować, za wycieczkę w dniach 18 i 19.09 ^.^, widać, że jest Pani wielką pasjonatką swojego zawodu i w bardzo ciekawy sposób potrafi opowiadać o Warszawie :)Wiele ciekawych skojarzeń zapewne pozwoli nam zapamiętać niektóre fakty ;p Bardzo miło spędziliśmy z Panią czas ;D, który naszej grupie zleciał zdecydowanie za szybko ;c Cieszymy się również, że w czwartek udało się nam poprawić Pani humor ^^ i na pewno na długo zapamiętamy tą wycieczkę 😉 mam nadzieję, że do zobaczenie ;p 🙂

poniedziałek, 22, wrzesień 2014

Robert: Oświęcim

Bardzo dziękuję za świetną wycieczkę. Mimo, iż nie mam zbyt dużego porównania to uważam, że jest Pani najlepszą przewodniczką w Warszawie. To z jaką pasją i oddaniem opowiada Pani o naszej stolicy, Pani osobowość, kultura osobista, piękny uśmiech i uroda sprawiły, że przez ten krótki czas polubiłem to miasto i już za nim tęsknię. Z niecierpliwością czekam na kolejną możliwość spotkania. Serdecznie pozdrawiam. Robert Ryszka

czwartek, 15, maj 2014

Kinga: Wielkie Rychnowo

Dziękuję pani za mile spędzone 3 dni. JEst Pani naprawde świetnym przewodnikiem ;d

poniedziałek, 12, maj 2014

Filip: Wielkie Rychnowo

Dziękuję pani Marto za wspaniałą wycieczkę! Pozdrawiamy serdecznie z Wielkiego Rychnowa ! Klasa VI !

poniedziałek, 05, maj 2014

Zenek: Tychy

Dziękuję za fajną wycieczkę. Jest Pani wspaniałą i profesjonalną przewodniczką. Pozdrawiam serdecznie z Tychów 🙂

poniedziałek, 25, listopad 2013

Gość: krakow

Dziekuję pani Marto , wycieczka była super żuczk panią pozdrawiają

czwartek, 10, październik 2013

Sława: SP 10 Poznań

Dziękujemy za ponowne spotkanie z najmilszym i najbardziej profesjonalnym przewodnikiem po Warszawie. Pani Marto pozdrawiamy serdecznie z Poznania. Było nam niezwykle miło wędrować z Panią po Warszawie, obiecujemy poprzeć sprawę odbudowy Pałacu Saskiego! Opiekunki wycieczki z SP 10 – Sława, Sylwia i Grażyna

niedziela, 09, czerwiec 2013

Gość: Żary

Pani Marto, trzy dni z Tobą to warszawska uczta…nie da się opisać słowami z jaką pasją mówisz o naszej stolicy…jak szybko nawiązujesz kontakt z ludźmi…zaraziłaś nas Saskim 2018… Dziękujemy Ci za to trzydniowe spotkanie,tym bardziej cenne,że byliśmy grupą mieszaną (seniorzy i młodzież,Polacy i Niemcy),a Ty sprawiłaś swoim profesjonalizmem,że wszyscy zgodnym chórem mówili-Marta jest na medal – instruktorzy Hufca ZHP Żary i skauci z Niemiec

środa, 08, maj 2013

wiaderko: Tylicz

dziękujemy za pozdrowienia na antenie:)i równie gorąco pozdrawiamy najlepszą Panią przewodnik pod słońcem:) grupa wiaderko czyli Tylicz;)

poniedziałek, 25, marzec 2013

Gimnazjalistka: Tylicz

3 dni z Panią Martą 😉 niezapomniane przeżycia.Cała grupa zachwycona! Proszę pamiętać, obiecane jest przyjechać w nasze góry w zimie!

poniedziałek, 25, marzec 2013

Marian: Chojnice

Dziękuję za wycieczkę

sobota, 15, grudzień 2012

Gość: zabrze

wycieczka godna polecenia, niezapomniane wrażenia

wtorek, 11, grudzień 2012

Ania: Warszawa

Super stronka. Serdecznie Was pozdrawiam 😉

czwartek, 15, listopad 2012

Ludzie z pasja to sól tej ziemi. Pozdrawiam.

czwartek, 19, lipiec 2012

Anka: Oświęcim

Dziękuje za niesamowitą wycieczkę,którą będę długo,długo wspominać.Jest pani wręcz genialną przewodniczką,przez te dwa dni dowiedziałam się więcej o Warszawie niż na lekcjach historii.Sposób w jaki opowiada pani o stolicy sprawia,że chce się kochać to miejsce.Pozdrowienia,Oświęcim 😉

sobota, 16, czerwiec 2012

przewodniczka: warszawa

Bardzo Wam dziękuję! Jesteście genialną klasą, życzę Wam żebyście jak najdłużej utrzymywali ze sobą kontakt, a sobie żebym szybko odwiedziła Bielsko 🙂 POZDROWIENIA!!!

poniedziałek, 11, czerwiec 2012

Klaudia: Bielsko – Biała

Właśnie. Sama Pani powiedziała, że byliśmy najlepszą grupą (pod Centrum Kopernika, gdzie prawie się Pani popłakała. Jednak to my mieliśmy ogromne szczęście, że udało nam się trafić na tak znakomitego przewodnika, który z niezwykłą pasją opowiadał o Warszawie. Naprawdę niesamowita wycieczka, którą jak mniemam zapamiętam do końca swojego życia.

niedziela, 10, czerwiec 2012

Szymon: Bielsko-Biała

Mikołaj dobry :D, a Pani to naprawdę najlepsza osoba jaką mogliśmy spotkać tam! Polecam w 100%. I spotkać się będzie trzeba. 😀

czwartek, 07, czerwiec 2012

Mikołaj: Bielsko-Biała

Hio-hio, ale i tak my byliśmy najlepszą grupą :3

czwartek, 07, czerwiec 2012

Aga i Ola: Wola 😀

Dziękujemy za udaną wycieczkę 😀 i za spędzony czas dziewczyny z Tychów

niedziela, 03, czerwiec 2012

Karolina: Kęty

Dziękujemy Pani za wspaniałą wycieczkę!:) Zdecydowanie jest Pani najlepszą przewodniczką. Tak jak Mateusz mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy:) Tęsknimy za Panią!!! PZ nr 11 w Kętach.

czwartek, 31, maj 2012

Grzegorz Piwowarczyk: Bircza

Dziękujemy za niezapomniane chwile podczas zwiedzania Warszawy. Dziękujemy za profesjonalizm, życzliwość i uśmiech. Zespół Szkół w Birczy PS Dla szukających przewodnika po Warszawie… nie znajdziecie nikogo lepszego niż Pani Marta!

czwartek, 31, maj 2012

Mateusz: Kęty

Dziękujęmy Pani Marto za niesamowite przeżycia oraz informację które na pewno posłużą nam w życiu . Najlepsza przewodniczka jaką kiedykolwiek widziałem ! : ) Ładna, ciekawie opowiada, nic tylko patrzeć i słuchać ! Na każde pytanie satysfakcjonująca odpowiedź . Nigdy Pani nie zapomnimy ,mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś się spotkamy pozdrowienia Gimnazjum PZ nr 11 Wyspiański Kęty !

środa, 30, maj 2012

Małgosia: Nekla

Warszawa zostanie zapamiętana na 100% Grupa z Nekli bardzo dziękuje za plafon, style, miejsca z filmu, tron… i wiele innych rzeczy, które nam Pani przekazała. Oby jak najwięcej takich przewodników 😉 jeszcze raz dziękujemy

sobota, 26, maj 2012

Julia: Wielkie Rychnowo

Dziękujemy Pani za wspaniałe oprowadzanie. Jest Pani najlepsza! 😀 Do zobaczenia 🙂

wtorek, 22, maj 2012

Wiktoria: Wielkie Rychnowo

Dziękujemy za wspaniałą, miłą wycieczkę. Pozdrawiamy. ! ; )

wtorek, 22, maj 2012

Dawid: Nowy Dwór

Bardzo pani dziękuję za wycieczkę

wtorek, 22, maj 2012

Frytka: Wielkie Rychnowo

Bardzo dziękujemy za miło spędzony czas! Jest Pani najfajniejszą i najciekawszą przewodniczką. Pozdrawiam! 🙂

wtorek, 22, maj 2012

Dominik: W.Rychnowo

Dziękuje za miło spędzone chwile, za przybliżenie historii warszawskiej i za całą radość z wycieczki.:)

wtorek, 22, maj 2012

Sebastian Kolczak: Poronin/Zakopane

Przewodniczka pierwsza klasa :). Miła , młoda i ładna Pani . Z tą przewodniczką można byłoby całą Warszawę zwiedzić. 🙂 Pozdrawiam Panią Martę 🙂

poniedziałek, 21, maj 2012

Filip : z Rychnowa

SUPER Pani hihi PRZEWODNIK wycieczka na poziomie najwyższym 🙂 pani ciekawie opowiada nie zanudza itd… ps:Proszę panią:) hehe najlepszy tekst wycieczki !

niedziela, 20, maj 2012

Rachubek : Wielkie Rychnowo

Witam. Bardzo pani dzikuje za zwiedzanie po Warszawie.

sobota, 19, maj 2012

Artur : Wielkie Rychnowo

Pani jest najlepszą przewodniczką. Nasza klasa jest bardzo zadowolona.

sobota, 19, maj 2012

Wawrzyniec Ola: Toruń

Dziękuje pani Marto za bardzo fajną wycieczkę! Było bardzo fajnie!!!

sobota, 19, maj 2012

Karol: Zakopane (Poronin)

Najlepszy przewodnik jakiego mieliśmy. Jeszcze raz bym Warszawę zwiedził. Polecam

sobota, 19, maj 2012

Gość: Rusinów Konecki

Dziękujemy Pani Marto za wspaniałe przeżycia i miłą obsługę 🙂 Będziemy polecać…Było naprawdę miło… Ekipa z 13.05.2012r. godz.13.00-16.00

poniedziałek, 14, maj 2012

Konrad: Tylicz

bardzo miło się podróżowało 🙂

niedziela, 15, kwiecień 2012

Gość: Tylicz

mieliśmy bardzo fajnego przewodnika i mam nadzieję że jak w przyszłości będzimy w warszawie to znowu sie spotkamy:)

sobota, 24, marzec 2012

DYSONANS: Krosno

DYSONANS Krosno (grzeczne dzieci hahaha)pozdrawia Warszawę! Dziękujemy za piękną wycieczkę, ciekawe opowieści i 44 😉 Mamy nadzieję na kolejne spotkanie.

środa, 26, październik 2011

Anna Motyk: Dobra

Bardzo chciałabym Pani podziękować za niezapomnianą wycieczkę na przełomie maja i czerwca 2011 r. Moi uczniowie wspominali Panią i opowieści o Warszawie przez całą drogę do domu:)))) i to jest najważniejszy dowód, że zapamiętali Warszawę taką jaką Pani im pokazała, a obraz jej był bardzo pozytywny, a zarazem bardzo historyczny. Dziękuję bardzo:))) Z wyrazami należytego szacunku – Anna Motyk :)))

piątek, 12, sierpień 2011

Gość: Sokołów Podlaski

W naszej szkole zawsze miło wspominamy wycieczkę po Warszawie. Serdecznie pozdrawiamy:)

środa, 29, czerwiec 2011

Kamil: Jamy

Tu Kamil z Jam byłem w Warszawie wczoraj na dwu dniowej wycieczce-sobota i niedziela- pozdrawiam Kamil

poniedziałek, 20, czerwiec 2011

WiFi Paweł : Bulowice

Eh, ta niezapomniana wycieczka do Warszawy. Pani podejście do naszej grupy było genialne:D Może nie byliśmy jakoś bardzo rozmowni, ale Powiązki rozwiązały nam jezyki:P Pozdrawiam serdecznie Pani Marto.

piątek, 10, czerwiec 2011

Pawel G.: SP w Dobrej woj.Zachodniopomorskie

To była fajna wycieczka ;-)Nie zapomne tych spedzonych dni w Warszawie…Opowiadała pani ciekawie i nie przynudzała nas pani historiami o naszej stolicy …Zabawami zachęcała nas pani do zwiedzania, które dobrze pamiętam i wspominam…

czwartek, 02, czerwiec 2011

Zuza: Istebna

To była moja najlepsza wycieczka 🙂 Świetnie pani opowiada 🙂 Pozdrawiam i zapraszam w góry 🙂

piątek, 27, maj 2011

Gość: Istebna

Wycieczka była świetna!:) Jest Pani najlepszym przewodnikiem! Pozdrawiam 😀

piątek, 27, maj 2011

Anitka, Kasia i cała grupa: Kraków, Gimnazjum 7

Serdecznie pozdrawiamy i bardzo dziękujemy za wspaniałą przygodę z Warszawą 🙂 Jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczki i oczywiście z kochanej Pani Przewodnik 🙂 Była Pani jedną z najlepszych przewodników, z jakimi mieliśmy styczność i widać było, że jest Pani przewodnikiem z zamiłowania 🙂 Przesyłamy gorące uściski 🙂 Grupa 18-20.05.2011

niedziela, 22, maj 2011

Karol: Wielmoża

Jest Pani najlepszym przewodnikiem! Pozdrawiam 😉

sobota, 07, maj 2011

Gość: Bielsko-Biała

Jest Pani najwspanialszą przewodniczką jaką kiedykolwiek mieliśmy! Pozdrawiam 🙂

sobota, 16, kwiecień 2011

Gość: Dorota

Witam, dziś w szkole wspominaliśmy wspaniałą zeszłoroczną wycieczkę do Warszawy. Pozdrawiam serdecznie.Dorota Prokopczuk.

czwartek, 03, marzec 2011

Tomasz B.: Białogard, Szkoła Podstawowa w Rogowie

Gorąco pozdrawiam razem z uczniami z Rogowa. Korzystając z okazji pragnę w imieniu swoim i uczniów wyrazić serdeczne podziękowania za mile spędzone (choć krótkie)chwile w Warszawie. Pani profesjonalizm połączony z przemiłą osobowością i wdziękiem osobistym dał nam możliwość przeżyć w Warszawie miłe chwile. Chwalę sobie Pani pedagogiczne podejście w dzieleniu się własną wiedzą z uczniami, co w tych czasach jest niezwykle trudne. Z życzeniami dalszych sukcesów – pozdrawiam. Tomasz Bohdziewicz

poniedziałek, 25, październik 2010

Kasia: Bąków / Strumień

 Dziękuje za wspólny czas w Warszawie od 31 maja do 2 czerwca 🙂 Pozdrawiam P.s dziękuje za ołówek ;D

poniedziałek, 07, czerwiec 2010

Dorota: Sokołów Podlaski

Serdeczne dzięki za super wycieczkę:) W imieniu własnym a także uczniów. Pozdrawiam. Dorota.

niedziela, 06, czerwiec 2010

Kuba 😀 : Istebna

Było extra na wycieczce,,, Pozdrawiam Panią :* ;] :^^

sobota, 29, maj 2010

Maciek: Chrzanów

Dziękuje za wspólne dni spędzone w Warszawie. Pozdrawiam Maciek 🙂

poniedziałek, 24, maj 2010

Andrzej: Bielsko

Super było! Bardzo polecam.. …Zawalistym nie wystarczy być! Zawalistym trzeba się urodzić… Tak jak ta Pani. 😀

sobota, 08, maj 2010

Marlena: Giżycko

Wycieczka prowadzona przez panią była cudowna . :)) Pozdrawiam .

niedziela, 18, kwiecień 2010

dominisia: z giżycka

bardzo podobała mi sie wycieczka przeprowadzona przez Pania;)

sobota, 17, kwiecień 2010

Marta Szczeblewska: Warszawa

Witam serdecznie Panie Leonie. Dziękuję za miłą opinię o stronie. Jeśli chodzi o czcionkę to polecam użycie przycisków CTRL i += Jednoczesne naciśnięcie powoduje powiększenie liter (działa na każdej stronie internetowej). Pozdrawiam.

sobota, 09, styczeń 2010

Karolka: Sucha

Droga Pani Marto Jest była I będzie Pani Najlepszą przewodniczką na Świecie Bardzo za Panią Tęsknimy I zapraszamy Do nas do suchej

czwartek, 24, grudzień 2009

Paulina: Sucha

Jest pani najlepszą przewodniczką. I myśle ze pani nas odwiedzi w Suchej. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy do nas .

sobota, 19, grudzień 2009

Kasia: Ostrowiec

Uwielbiam panią

poniedziałek, 14, grudzień 2009

patryk: sucha

WyCieczka w dniach 25,26,27 maja była wSpaniała dzięki pani Marcie. Dowiedzieliśmy się bardzo dużo o Warszawie. Pani Marta jest wspaniałym przewodnikiem. pOzdrawiamy cieplutkO grupa z Suchej

środa, 09, grudzień 2009

Ania i Mirek: Jaworzno

Pani Marta jest Niesamowita!!!!!!!!!!! Dziękujemy Pani Marto za tak wspaniale spędzony czas!!!!!Chłonęliśmy tą wiedzę, którą nam Pani przekazała .Podziwiamy !!!!!taka wiedza to Skarb!!!! Dziękujemy pozdrawiamy i mamy nadzieję ,że się jeszcze zobaczymy Ania i Mirek z Jaworzna

sobota, 19, wrzesień 2009

Daria: Wejherowo

Pani Marta jest po prostu BOMBOWA 🙂 Mimo iż w Warszawie byłam „parę” razy, to pierwszy raz byłam oprowadzana przez przewodnika który mnie nie zanudził! 🙂 Wręcz przeciwnie! Słuchałam z zaciekawieniem tego co opowiadała na temat Warszawy i nie tylko 😀 Pozdrawiam Daria z Wejherowa

piątek, 18, wrzesień 2009

Iwona: Jaworzno

Z czystym sumieniem polecam Panią Martę jako przewodnika, Dużo wiadomości przekazanych w ciekawy sposób, bez zanudzania,często bardzo dowcipnie. Spędziliśmy z nią weekend i były to bardzo przyjemne dni. Być może dzięki Pani Marcie jeszcze wrócę do Warszawy na dalsze zwiedzanie miasta. Niestety dwa dni to trochę mało,żeby „odwiedzić” wszystkie interesujące miejsca. Pozdrowienia od uczestniczki wycieczki z Jaworzna.

poniedziałek, 14, wrzesień 2009

Ania: Jaworzno

Bardzo dziękuje za pokazanie Warszawy,ciesze sie ze dostalismy takiego przewodnika jak Ty,widać że kochasz to co robisz…bardzo serdecznie pozdrawiam,to był super weekend…

poniedziałek, 14, wrzesień 2009

rawal: .

bardzo mie sie pani i poDopała . cierze rze pani we mne tesz. postrowionga;**

wtorek, 21, lipiec 2009

Mariusz Toczek: Szczecin

Marta nie tylko jesteś najlepszym przewodnikiem:D

sobota, 04, lipiec 2009

Paweł: Poznań

Cóż, czytając poprzednie wpisy odnosi się wrażenie, iż jest Pani Marta Niezastąpiona. Znam wielu przewodników w kraju i za granicą i Pani Marta jest w ścisłej czołówce światowej. Pozdrawiam serdecznie.

poniedziałek, 22, czerwiec 2009

Grupa: Sułkowice

Takiego przewodnika to ze świecą szukać:D ciekawe informacje, dostosowane do wieku:D Wspaniale:) zapraszamy do nas-

czwartek, 11, czerwiec 2009

Grupa z Woli Pszczyna : Wola Pszczyna

Jestesmy pelni podziwu Pani wiedzy. Dziekujemy za mile spedzony czas. Pozdrawiamy!

sobota, 06, czerwiec 2009

ZS Sucha: Sucha

`BYła i jest pani najlepszą przewodniczką po Warszawie nigdy nikt nie opowiedział nam tak szczegółowa o Warszawie . ;* . pozdrwaiamy i zapaszamy na wakacje 2009 do nas . ;*;*;*;*;*

środa, 03, czerwiec 2009

Michał: Sucha

Bardzo podobała mi się wycieczka do Warszawy.Pani przeewodniek była super. Bardzo dziękuję pani Marcie za oprowadzanie nas.

czwartek, 28, maj 2009

Ola: Sucha

`Trzydniowa wycieczka w Warszawie była cudowna, dzięki pani poznaliśmy bardzo dużą częśc Warszawy.. Będziemy panią bardzo cieplo wspominac jak naj dużej, i polecac innym .. `Jestem pod wrażeniem, pani umiejętności.. `Serdecznie pozdrawia `Grupa zs szkół w Suchej .

czwartek, 28, maj 2009

Klaudia: Sucha

WyCieczka w dniach 25,26,27 maja była wSpaniała dzięki pani Marcie. Dowiedzieliśmy się bardzo dużo o Warszawie. Pani Marta jest wspaniałym przewodnikiem. pOzdrawiamy cieplutkO grupa z Suchej

czwartek, 28, maj 2009

dawid d: Sucha

boardzo panią pozdrawiam i dziękuję

środa, 27, maj 2009

dawid d: Sucha

pani marta jest wspaniałym przewodnikiem bardzo mi się podobała wycieczka dzienki niej bo nie zanudza i nie krzyczy bardzo dziękuję 25,26,27 maj uczeń ze suchej woj małopolskie

środa, 27, maj 2009

wycieczka: z okolic Zamościa

Pani Marta jest wspaniałym przewodnikiem i nie zanudza jak inni. Pozdrawiam. (11.02-12.02 2009 PAMIETNA WYCIECZKA)

piątek, 13, luty 2009

Marcin: Bielsko-Biała

Pani Marta jest świetna 🙂 jej Warszawa jest taka śliczna i zajmująca … jak ona sama 😀

niedziela, 21, grudzień 2008

Marta przewodnik: Warszawa

a dziękuję, dobrze. gorąco pozdrawiam !!!

czwartek, 23, październik 2008

Weronika: Kalisz

Dzieńdobry. Co tam u pani? Weronika z Kalisza:)

środa, 22, październik 2008

Grupa: Wola Ociecka

Serdecznie dziękujemy za przemile spędzony z Panią czas 13 czerwca 2008 r. Wspaniale oprowadza Pani po Warszawie i interesująco opowiada; tak że nawet najmłodsi i najbardziej niecierpliwi słuchają z zainteresowaniem. Pozdrawiamy!

niedziela, 15, czerwiec 2008

Dorota: Kęty

Pani Marta to świetny przewodnik polecam ją wszystkim.Pani Marto zapraszamy do Kęt;d

sobota, 07, czerwiec 2008

Karola: Miedźna

Marta jest najlepszym przewodnikiem jakiego znam.;DD Dziękuje za super wycieczkę.^^ Pozdrawiam 🙂 Grupa z Miedźnej.;DD

poniedziałek, 08, grudzień 2008

Crazy Sylwia: Gdańsk

Pani MArta na naszej wycieczce oprowadziła nas wspaniale! Pozdrawiam! Grupa z Gdańska

sobota, 07, czerwiec 2008

Kamil: Radom-Opoczno

Pozdrawiam serczecznie Marte najlepszego przewodnika po Warszawie. To ja Kamil 🙂

sobota, 03, maj 2008

Julka: Solec / Mochy

bardzo podobała mi się wycieczka 🙂 Pani Marta jest swietnym przewodnkiem 🙂 pozdrawiam 🙂

środa, 30, kwiecień 2008

Ania: Mochy

Dziękuję Pani Marcie za świetną wycieczkę. Widać, że to miłośniczka Warszawy, która ma baaardzo dużą wiedzę i chętnie przekazuje ją innym. Jestem bardzo zadowolona z wycieczki. Pozdrowienia dla naszej świetnej i wesołej pani przewodnik 😉

wtorek, 29, kwiecień 2008

Kinia: Solec

wycieczka szkolna 24-26 kwiecień.. było super, pani Marta nam świetnie zorganizowała czas.. poznaliśmy Warszawe i bardzo wiele sie dowiedzieliśmy… dziękuje;) pozdrawaiam

niedziela, 27, kwiecień 2008

MadziaM: Mochy/Nowa wieś

Baaaardzo podobała mi się wycieczka. Pani Marta wspaniale opowiadała, pokazywała. Podobały mi się anegdoty i śmieszne fakty z życia królów. Dzięki Pani Warszawa w moich oczach zmieniła się i chętnie -gdybym mogła – zamieszkałaby tam. Pozdrawiam serdecznie !

niedziela, 27, kwiecień 2008

nisia100: Gdańsk

Pani Marta bardzo fajnie oprowadza i tłumaczy. Nasza klasa bardzo dużo sie nauczyła. Pozdrawiam Weronika z Gdańska

niedziela, 20, kwiecień 2008

Paweł J.: Bielsko-Biała

Pani Przewodnik jest super! a Warszawa naprawde ladna i ciekawa!

piątek, 23, listopad 2007

Grześ: Gostyń

Super stronka!!!! Polecam wszystkim Panią Przewodnik, bo pokazała mi Warszawę jakiej wcześniej nie wdziałem!! Pozdrowienia: Grupa z Gostyni xD

poniedziałek, 17, marzec 2008

Paweł: Bielsko-Biała

fajna stronka ;] zawiera to co jest nie zbędne 🙂 Pozdrawiam

niedziela, 25, listopad 2007